.

.

New
OkeyTech 4 Culoare Flip-cheie de la Distanță Masina de Caz-Cheie Shell Pentru FIAT 500, Punto, Stilo Ducato Panda, Doblo 3 Butoane, Lama pentru Cheie auto Acoperi

OkeyTech 4 Culoare Flip-cheie de la Distanță Masina de Caz-Cheie Shell Pentru FIAT 500, Punto, Stilo Ducato Panda, Doblo 3 Butoane, Lama pentru Cheie auto Acoperi

RON 14.00

Prezent
En la tienda


Caietul de sarcini : Logo : Nu Tip : Flip Cheie Auto Shell Pentru Fiat Greutate : 40g Material : ABS+Metal Culoare : gri albastru galben roșu Butoane : 3 Buton Lama : Uncut Gol Lama Transponder Chip : Nu Placi Electronice : nu, nu putem oferi masina logo sticker !!!!

Aplicație : Pentru Fiat 500 si alte modele, care este la fel ca imaginea noastră!

Caracteristici : 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Cel mai bun înlocuitor pentru rupt sau uzat tastele,sau mare pentru o cheie suplimentare. Caz-cheie și cheia lama numai. Nu electronice interne. Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer. Doar taie cheie lama,ia internă electronică(includ sistem de imobilizare/transponder) de la telecomanda originală și puneți-le la cheia noastră de coajă,apoi sunteți gata! Nu este nevoie de nici o programare. Notificare :
1.Articolul este doar un gol cheie shell, care este, fără PCB bord și în interiorul bateriei.
2.Toate imaginile sunt fotografii reale, care sunt luate de către noi înșine. Vă rugăm să verificați cheia shell pentru a asigurați-vă că este la fel ca produsul nostru.
3. Cheia lama este netăiat lama, puteți du-te la locale lăcătuș magazin să-l taie. Apoi scoate placi electronice și chip și bateria de la propria cheie originală și a pus-o în cheia noastră de coajă, apoi puteți să-l utilizați.
1 x Car Cheie Shell
1.- Garanție de un an.
2.- Dacă elementul este defect la primire, poti cere la schimb una nouă, în termen de 7 zile de la data primirii (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).
3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuite de cele în regim de urgență.
5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
1.- Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2.- Vom pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Celelalte caracteristici

R/C Funcție:
fără
Numarul Parte:
Cheia Shell Pentru Fiat
Personalizare:
Da
Schimb Numărul Parte:
FI-KS26
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Altă Parte Numărul:
Cheia de la mașină Caz Shell pentru FIAT
Tip De Material:
plastic și metal
Nume De Brand:
OkeyTech
Starea:
De bună calitate
culoare:
Negru
Greutate:
40g
logo-ul:
No
Dimensiune:
Original Car Key Case Size
Butoane:
3 Butoane
lama:
Uncut Gol Lama
Tip:
Masina de Caz-Cheie Pentru FIAT
Se potrivesc:
FIAT 500 cheie
cheie:
cheie auto pentru fiat 500
Renovado

Oferte similare