.

.

New
Super PDR Instrumente de 9 Duze de Aur Apăsați în Jos Pixuri Alimentare de Înaltă Calitate Profesională, Mașină de Paintless Dent de Reparare Instrumente de Magazin

Super PDR Instrumente de 9 Duze de Aur Apăsați în Jos Pixuri Alimentare de Înaltă Calitate Profesională, Mașină de Paintless Dent de Reparare Instrumente de Magazin

RON 26.00
RON 51.96

Prezent
En la tienda


1buc Glod Apăsați în Jos Pen (cu 9 capete)
1) Vom accepta diferite tipuri de plată. Mai sus, principala metodă de plată,puteți avea o privire. 2) Aliepxress va verifica plata în termen de 24 de ore . 3) Toate comenzile vor fi procesate în 2-3 zile lucrătoare după ce trece de plată.
1) în mod Normal, oferim transport gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail. Aici vom face o referinta ora de sosire pentru referință , vă rugăm să aveți o privire înainte de a face comanda. 2) Mai mult de 2 kg kit de instrumente , vom folosi de obicei livrare Expres transport TNT ,DHL ,E-EMS, rusă SPSR 3) Toți cumpărătorii au obligația să achite alte taxe la import. Vă rugăm să constate că, atunci când face comanda.
1) Dacă nu vă place elementul cumpărat, vă rugăm să plătească de transport maritim de marfă și returnați-l la noi în termen de 10 zile. Va vom returna banii după ce-l primească. Vă rugăm să păstrați pachetul nu efect noastre de-a doua vânzare. 2)comentariile Tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri. Vă rugăm putea să ia o secundă să ne lase feedback-ul pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru. Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție : 3)vă Rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra. Deschide disputa nu este cel mai bun mod de a face cu problema. Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
PDR
Cerere:
Nail Hammer
Numărul De Model:
pdr tranta
is_customized:
Yes
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Tip Ciocan:
Apăsați În Jos Ciocanul
Tip De Element:
PDR Apăsați în Jos Instrumentul
Element nume :
9 Duze apăsați în jos pixuri
Funcția:
paintless dent de reparare
Starea:
De Brand Nou De Înaltă Calitate
Ciocan Material:
PVC
Renovado

Oferte similare