.

.

New
10ml DIY Vopsea metalizată Ștanțare Pulbere pentru scrapbooking Ambarcațiuni de hârtie ornamente

10ml DIY Vopsea metalizată Ștanțare Pulbere pentru scrapbooking Ambarcațiuni de hârtie ornamente

RON 7.00
RON 7.92

Prezent
En la tienda


Relief Pulbere
pls asigurați-vă că ați văzut acest lucru mai jos informații : Acest pachet contine un borcan de relief pulbere. Borcan dimensiunea este de 10 ml , se umple greutatea diferă în funcție de culoare, deoarece unele culori greutate mai mult sau mai puțin din cauza pigment. (nostru pulbere greutate netă 5.2~9.6 grame;multe, multe alte furnizorului net greutate de doar 4.7~5.0 grame de 10ml flacon)
1 Flacon pe o singură culoare.
Vă Rog Să Observați : 1. se agită flaconul înainte de utilizare 2. Puteți folosi pistol de aer cald, cuptor, etc. pentru încălzire 3. Utilizați instrumente de căldură să acorde o atenție la incendiu și arsuri 4. Temperatura optimă pentru încălzire este de 120 de grade 5. Păstrați-l departe de Gură,ochi,Nas. 6. Fi sigur de a păstra copilul dumneavoastră de a ajunge la bine ați venit LA CHINA ALBUM (Suntem Fabrica Direct,Personalizat Comenzi en-Gros, de Asemenea, bun venit Sub un super-cel mai Mic Pret,pls mesaj pentru noi sau ne e-mail )
Notă importantă Pls fie liber să mă Contactați pentru Confirmarea Comenzii pentru toate detaliile de care ai nevoie! Noastre de plată
Escrow SAU ALTELE Grija Ta
Pls nu vă faceți griji despre obiceiul de încărcare,ne va marca o Valoare Mai mică decât 20 deci numai waite pentru parcela cu nimic de-a face !!! Noastre de transport maritim 1) Vom face tot posibilul quilckly pentru a navei în termen de 1-7 zile . 2) a Promis nava de la ușă la Ușă
3) Delievry timp, în general, este de aproximativ 7-15 zile în Asia,aproximativ 16-90days pentru alții,este de până la destinație. Nostru severice 1)dacă Coletul a fost pierdut pe drum de livrare,va Vom Returna Banii.
2)orice feedback-ul va rugam sa ne contactati,va vom raspunde în termen de 24 de ore!
3) OEM este binevenit pe un super-cel mai Mic Quotaion ,pls contactati-ne.Backer card,eticheta sunt toate disponibile.

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
Zori De Artizanat
Numărul De Model:
EP001
Articol:
relief pulbere
Utilizare:
DIY
Tip:
guașă vopsea
Renovado

Oferte similare