.

.

New
Noul Senzor lumina distanta de căști cablu flex pentru Xiaomi Mi3 M3 3 telefoane Mobile WCDMA / CDMA2000

Noul Senzor lumina distanta de căști cablu flex pentru Xiaomi Mi3 M3 3 telefoane Mobile WCDMA / CDMA2000

RON 7.60

Prezent
En la tienda

modname=ckeditor
Despre produs
1. De înaltă calitate cablu Flex înlocuirea modulului
2. Înlocui rupte sau inaplicabilă element cu unul nou
3. Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere
4. Instalare profesională este foarte recomandat. Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb
Plata :
1. Acceptam plata prin aliexpress-ul numai. Atunci când face plata, vă rugăm să lăsați un număr de telefon care este necesară în transportul maritim.
2. Vă rugăm să acorde termen de 10 zile după licitație s-a încheiat.
Transport :
1. Am expediat în întreaga lume. Toate produsele sunt expediate din China air mail.
2. Normlly cele Mai multe dintre pachetul va ajunge 20-60 zile Lucrătoare depindea de locatia cumparatorului.
3. Am expediat doar la aliexpress adresa cumpărătorului. nu se accepta schimbat adresa.
4. Din cauza internaționale de livrare, timpul de livrare este aproape de controlul nostru, de aceea vă rugăm să verificați ora estimată de sosire înainte de a cumpăra. Dacă timpul de livrare este dincolo de ceea ce puteți accepta, vă rugăm să cumpere în local.
5. Timp de transport maritim în cele din urmă depinde de companie serviciu de curierat, nu Suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt responsabilitatea pentru serviciul de transport maritim.
Cumpărătorii Internaționale - Vă Rugăm Să Rețineți :
o). Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
b). Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste completări costurile vor fi înainte de licitare/cumpărare.
c). Element nava numai în zilele lucrătoare și nu putem oferi sâmbătă, duminică sau sărbători de livrare.
d). Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în perioadele de vârf sau neprevăzute de condițiile meteorologice.
Feedback-ul :
Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lăsați un feedback pozitiv. Vă rugăm să nu uitați să ne dea de CINCI STELE de pe toate Detaliată Vânzător Opiniile.
În cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a transmite evaluare. Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.
1. Ne străduim pentru a vă oferi cele mai bune servicii, avem o aliexpress de afaceri, feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele DSRs sunt de o importanță vitală pentru noi~! În scopul de a oferi cele mai bune servicii , vă rugăm să trateze tranzacția destul. Feedback-ul este pur și simplu ceea ce ne urmărească.
2. Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună înainte de a deschide dispute. Multumesc.
3. Ne străduim pentru servicii de 5 stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și transport de frecvență. Dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele! Dacă nu sunteți mulțumit, pur și simplu, să ne anunțați prin e-mail, mai degrabă decât lăsa scor scăzut, iar noi vom face tot posibilul să-l rezolve.
Politica De Retur :
1. Toate bunurile vom încerca test înainte de a trimite. Revenit marfa trebuie să fie neutilizate, în starea inițială și includ toate accesoriile. Orice accident sau non-profesionale de instalare pentru bunuri, nu putem înlocui. Costurile de transport nu sunt rambursabile. O repopulare taxa ar putea fi aplicată în cazul în care marfa este folosit.
2. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător. Vom plăti discuții costul de înlocuire pentru cumpărător. Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe de import.
3. Vom folosi toate resursele pentru a se asigura că elementul este înlocuit imediat și fără complicații. Vă rugăm să ne contactați pentru orice produs sau serviciu de probleme înainte de a Deschide caz pe aliexpress pentru soluție.

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
westrock
Numărul De Model:
Xiaomi Mi3 M3 3
design:
Bar
Renovado

Oferte similare