.

.

New
Pentru Fly Cirrus 2 FS504 Display LCD +Touch Screen Digitizer Asamblare culoarea Alb Negru 1BUC/lot cu unelte+banda

Pentru Fly Cirrus 2 FS504 Display LCD +Touch Screen Digitizer Asamblare culoarea Alb Negru 1BUC/lot cu unelte+banda

RON 79.60

Prezent
En la tienda


Pentru Model : Pentru a Zbura FS504
Privire La Controlul De Calitate
Nostru de QC va efectua 100% control și să ia testul, unul câte unul înainte de a trimite ,să asigurați-vă că clientul a obține produse de bună calitate. În Ceea Ce Privește Produsul De Garanție
1. Oferim 30 de zile garanție de calitate la primire ,pentru produsele primit peste 30 de zile, ne rezervam dreptul de a respinge orice compensare .
2. Dacă produsul este defect, atunci când primiți , vă rugăm să ne informați în termen de 3 zile de la primirea și trimiteți-l înapoi cu pachet complet ( cum ar fi compania noastra garanție autocolant /LCD laminare/ambalaj original, etc ) în termen de 7 zile prin e-mail înregistrată pentru înlocuire sau de restituire .
3. Dacă nu suntem informați în sus perioada de timp necesară și în termen de o lună ,ne vom permite doar rambursa parțial sau reparare defecte articol pentru tine .
4. Oferim o garanție de o lună de bază privind utilizarea normală și nu va lua responsabilitatea datorită artificiale daune ( drop pauză ,apă înregistrate etc.)
Plata
Clientul poate alege lor preferat de pe linia de plată în termen și să rețineți că Aliexpress nu va elibera plată pentru noi până când clienții primesc mărfurile complet. Transport
Coletul va fi amenajat in 48 de Ore de la comentarii verificate de plată , și numărul de urmărire va umple și client ar putea urmări procesul de logistică de mai jos, care leagă respectly . Nu ne vom asuma responsabilitatea de întârziere sau destinatar greșit din cauza clientului lăsa invalid sau adresa undeliverable .
Client Datoria
În mod normal, ne va declara coletul ca gift sau ca pe cererea cumpărătorului pentru a minimiza cumpărătorului taxelor vamale .Dar va fi responsabilitatea cumparatorului de a plăti, atunci când doar în cazul în care taxa vamala suporta . Feed Back-ul
Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru/produs , vă rugăm să ne dea 5 începe feedback pozitiv, deoarece acest lucru va inspira personalul nostru pentru a dedica mai bune servicii .Sau aveți orice anchetă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru soluția finală ,să litigiu fi ultima ta alegere, deoarece este cel mai mic și cel mai rentabil mod de a rezolva problema .

Celelalte caracteristici

culoare:
Negru fără unelte, Alb, fără scule, Neagra cu instrumente, Alb cu instrumente
Rezoluție De Afișare:
960x540
Numărul De Model:
Pentru Fly FS504
Nume De Brand:
Tulbure frumusetea
Ecran:
> 3
LCD Kit:
Da
Ecran Tactil De Tip:
Ecran Capacitiv
Locul de Origine:
Guangdong China
Perioada De Garanție De Calitate:
De O Lună De La Primirea
calitate:
De înaltă calitate
is_customized:
Yes
Stoc:
Da
Garanție de calitate:
De O Lună De La Primirea
De Testare Înainte De Expediere:
Da
Renovado

Oferte similare