.

.

New
Stivuitor Linde parte potențiometru 7916400159 electric camion 335 336 camion diesel 350 depozit camion 115 senzor de accelerație

Stivuitor Linde parte potențiometru 7916400159 electric camion 335 336 camion diesel 350 depozit camion 115 senzor de accelerație

RON 156.00

Prezent
En la tienda

Profilul companiei Cablu (Xiamen) Trading Co., Ltd. a fost fondată în 2012, care este situat în Xiamen city din China. Ne-am specializat pe oferirea de servicii de înaltă calitate stivuitor Linde parte și stivuitor atașament pentru clienții noștri. Produsele noastre (partea de service) sunt în plină categorie cu preț rezonabil și de înaltă calitate. Ne-am câștigat cotă de piață ridicată și se bucură de înaltă reputație în rândul consumatorilor. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a stabili pe termen lung relații de cooperare stabile cu amănuntul și utilizatorii finali. Noastră puternică echipa de suport tehnic va fi buni parteneri de afaceri. Călduros bun venit sa ne contactati pentru o afacere de pornire. Sfat : Există mii de piese care se pot încărca la magazin, unul câte unul pentru comentariul tau. Dacă nu puteți găsi partea de care aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu noi prin e-mail sau Skype. Ne va primi înapoi la tine în scurt timp.
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Întotdeauna, vă rugăm să ne dea imagini de produs în primul rând ca RMA noastră politică timpul voi primi produsele deteriorate.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Noi oferim de la 1 la întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
LARATH
Numărul De Model:
7916400159
Locul de Origine:
China
Partea I Nr:
7916400159
Descriere:
potențiometru
În cazul în care folosit:
335 336 115 127 350 39x
G. W. :
0,5 kg
timpul de livrare:
1 -3 zile
Renovado

Oferte similare