.

.

New
Original Dual Band Wireless-AC 7260 7260HMW 802.11 ac 2x2 WiFi + Bluetooth 4.0 combinație WLAN adapter

Original Dual Band Wireless-AC 7260 7260HMW 802.11 ac 2x2 WiFi + Bluetooth 4.0 combinație WLAN adapter

RON 91.96

Prezent
En la tienda

Descriere : Numele de Brand : Int Model : 7265 HMW Numărul de Părți # : Tip : 802.11 ac+bt4.0 Bios : Standarde de Interfata : Mini pci express Condiție : Stock 90 de Zile Garanție de Înlocuire. 30-zile, fără Nicio Întrebare Garanție de Bani Înapoi. Pachetul include : 1 x placa WLAN și 2 x Șuruburi Notă : vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a verifica calculator compatibil înainte de a comanda acest adaptor card !
Internaționale Cumpărătorului vă Rugăm să Rețineți :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Transport & Manipulare
1. putem livra elemente de la peste tot în lume.și am fost expediate în multe țări, de exemplu : Itlay,Spania,Franța,Iran și așa mai departe.
2.De transport de marfă este ieftin ,putem livra la tine prin Singapore Post. DHL, EMS ,China Post Air Mail .
Nont : transport prin Singapore Post foarte lent . dacă aveți nevoie de transport rapid, de asemenea, Ne poate oferi Express,cum ar fi Fedex,DHL,EMS,de obicei, 3-7 zile pentru cele mai multe țări.Dacă aveți nevoie de transportul maritim Accelerate,contactați-ne.
3.De obicei trimitem colete prin China Post Air Mail sau Singapore Post. vom încărca numărul de urmărire după ce trimite,cele mai multe țări vor sosit coletul în 12-35 zile lucrătoare.
Feedback-ul
Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.
Feedback negativ sau neutru nu poate rezolva problemele. Eu cred ca comunicarea este cea mai bună cale de a rezolva problema.

Celelalte caracteristici

Lan Rata De Transmisie:
Ethernet
Numărul De Model:
7260HMW
Cerere:
Laptop
Protocolul De Rețea Fără Fir:
802.11 a/g,802.11 n,802.11 ac
Wi-Fi Suportate De Frecvență:
2.4 G & 5G
Tip De Interfață:
Mini PCI-Express
Fel:
Interne
Adaptor Priza:
mini pci-e
Aplicabile Tip De Rețea:
Fast Ethernet
Pachet:
No
Nume De Brand:
KHY
Rata De Transmisie:
867Mbps
Tip:
Wireless
Renovado

Oferte similare