.

.

New
Un Set de Plăci de Fricțiune pe bază de Hârtie Placă de Piese de Motociclete Plăci de Ambreiaj Discuri de Frecare Pentru YAMAHA T-MAX 500 Tmax500 T max500

Un Set de Plăci de Fricțiune pe bază de Hârtie Placă de Piese de Motociclete Plăci de Ambreiaj Discuri de Frecare Pentru YAMAHA T-MAX 500 Tmax500 T max500

RON 140.00
RON 147.20

Prezent
En la tienda


Atenție : pentru a evita a face probleme pentru tine ,vă rugăm să vă asigurați acest piesele se potrivesc pentru motocicleta ta.sincere salutari tuturor cumpărător.
Cantitate : 5x pe bază de hârtie plăci de fricțiune&2x plăci pe bază de hârtie
Culoare : ca imagine a arătat
Stare : 100% de Brand nou
Calitate : cea mai buna calitate realizate de China producător de top!
Se potriveste pentru : YAMAHA T-MAX 500 2002-2011
OEM COD : 5 GJ-16321-10-00 5 GJ-16325-10-00
Cumpărătorul Lectură
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport(cu excepția transport Gratuit). Vom trimite articolele termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 45 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună(cu excepția Componente Electrice ). Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Celelalte caracteristici

Deplasare (ml):
500
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Caracteristici Speciale:
Înlocuirea directă a pieselor originale
Articol Greutate:
295g
Nume De Brand:
AHL
Tip De Material:
Pe suport de hârtie
Nr. de Cilindri:
1 Cilindru
Tip De Element:
Motoarele
Numele Modelului:
T-MAX500 Tmax 500 T-max 500 2002-2011 Plăcile Ambreiajului
Diametru interior 1:
117.5 m
culoare:
Ca imagine a arătat
is_customized:
Yes
Grosime 1:
3mm
Grosime 2:
2mm
Diametru interior 2:
105.6 mm
Mai multe date:
A arătat către imagine
Cantitatea:
7 buc
Renovado

Oferte similare