.

.

New
mini iepure inel pentru penis Vibrator Vibrator Puternic intarziere Ejaculare penis inel adult jucarii sexuale pentru barbati clitoris Clitoris Vibreze

mini iepure inel pentru penis Vibrator Vibrator Puternic intarziere Ejaculare penis inel adult jucarii sexuale pentru barbati clitoris Clitoris Vibreze

RON 12.00
RON 16.40

Prezent
En la tienda

Fierbinte de Vânzare articole Recomandate : 13.99 dolari /bucată $2.04 /bucată $4.38 /bucata 3.98 dolari /bucată $3.69 /bucată $4.67 /buc Descriere Produs : 100% brand nou, de înaltă calitate Culoare : albastru sursa de Alimentare : baterii (fără baterii) Urmați magazinul nostru .obține mai mult de oferit ! Vă rugăm să rețineți :
Mai multe informații cu privire la transportul maritim și de soluționare,
Produsul este liber de transport maritim de "vânzător de Metoda de Transport maritim", "Yanwen Economice Air Mail" și "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus", acest pachet nu poate fi urmărit după ce a părăsit china(numai pot urmări atunci când au în China).
Dacă doriți plin de urmărire(urme pe tot traseul), vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail", "e Packet" sau alte altcineva transport. Pe Timpul de livrare este de 30-60 de zile, vă rugăm să nu deschideți litigiului în termen de 60 de zile, dacă nu ați primit în timpul Estimat,vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde în 24 de ore(nu include vacanță).dacă ne havnt răspuns,vă rugăm să trimiteți un mesaj nou. 1.Culoarea problemă, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a furniza cu aceeași culoare ca ai cerere, culoarea Reală poate varia. 2.Secret de Ambalare și politica de confidențialitate : dacă doriți ambalare în cutie,vă rugăm să plătească această taxă suplimentară. Vom folosi descrieri ca "tub de cauciuc" atunci când arată pe factura comercială, Nu orice cuvinte de "sex" se arată nici pe factură sau pe caseta de e-mail . 3.Transport : vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare. De transport, în mod normal, durează 30 până la 60 de zile lucrătoare(brazilia 90days), în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea). Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să verificați și să rezolve orice problemă. Vă rugăm să nu deschideți disputa înainte de această dată, dacă coletul nu de sosire. 4.Garanție & Politica de Rambursare : în cazul În care există defecte, cum ar fi rupte sau deteriorate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând în loc de a lăsa feedback negativ sau dispută deschisă, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva aceasta la te cunosc de satisfacție. Veți fi rugat să se întoarcă pentru a ne pentru a obține o restituire sau de înlocuire. Aici ai cerut doar să ne trimiteți fotografii pentru a dubla verifica aici, și nu trebuie să-l trimită înapoi, așa că vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vă mulțumim pentru atenție.


Celelalte caracteristici

Tip De Element:
Penis Inele
Nume De Brand:
Candiway
Sugestiv Sexual:
No
Numărul De Model:
inel pentru penis vibrator
Material:
TPR
Obscene Imagine:
No
culoare:
Albastru
cheie:
jucarii sexuale pentru bărbat
cheie:
vibrații pentru bărbați
Renovado

Oferte similare