.

.

New
100 de perechi de Înaltă Calitate XT60 XT-60 XT 60 Plug Masculin Feminin Glonț Conectorii Pentru Prize RC Lipo Baterie en-Gros Dropship

100 de perechi de Înaltă Calitate XT60 XT-60 XT 60 Plug Masculin Feminin Glonț Conectorii Pentru Prize RC Lipo Baterie en-Gros Dropship

RON 141.00
RON 149.64

Prezent
En la tienda


XT60 glonț prize Conectori de sex Masculin/de sex Feminin RC lipo
Făcute de înaltă temp Nailon și placat cu aur de primăvară conectori, ambele incluse în mucegai de injectare la timp atunci când se formează conector.
La XT60 asigură un solid de înaltă amp conexiune, perfect pentru aplicații de până la și dincolo de 65 A constanta
Caracteristici : 100% de Brand nou și de înaltă calitate. 100 de Perechi de înaltă calitate XT60 de sex Masculin și de sex Feminin conectori de putere. Asigură o înaltă amp conexiune. Utilizate în RC baterie si motor.
Pachetul Inclus :
100 de Perechi de XT60 Masculin Feminin Glonț Conectori
Transport :
Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume, (Post rus a fost afectat de LCACS, atât locale, servicii de livrare prin poștă (inclusiv EMS) va fi amânată de mai multe ori) costurile De transport pentru toate țările sunt la fel. Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare Acest pachet va fi trimis prin China Post Airmail sau HK post airmail Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis. Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente
Observație : e a e-mail înregistrată și comune mail . E-mail înregistrată trebuie să plătească alte $2 .Dacă doriți să trimis prin scrisoare recomandată ,vă rugăm să-l plătească și bilet pe element .Multumesc .
Shippingtime :
Impozitul Pe Vânzări :
Nici un Impozit pe Vânzări este Nevoie
Plata :
Garanție și retur : Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.
Singurul produs defect va fi oferit de schimb.
Contactați-ne :
Biroul nostru de ore sunt :
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de luni până vineri
- 8 : 30-1 : 00 p. m. (GMT +8) de sâmbătă
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de duminică
- Biroul nostru este închis în zilele de sărbători legale (China). Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.
Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client. Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a pleca de feedback negativ . noi vă va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile .

Celelalte caracteristici

Material:
Nailon
RC Piese si Acc:
Servo Accesorii
Pentru Un Tip De Vehicul:
Avioane
Numărul De Model:
XT60 S713+S714
Parametrii tehnici:
Valoarea 2
Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Upgrade Componente/Accesorii:
xt60 glonț conectori
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
xt60 glonț conectori
Patru-wheel-Drive Atribute:
xt60 glonț conectori
Instrument De Consumabile:
xt60 glonț conectori
Moneda endrance:
65A
Temperatura de rezistenta:
200°
Renovado

Oferte similare