.

.

New
Germania Original HOHNER 255 Muzicuță Cromatică ABS Pieptene 12 Gaura 48 Ton de C Armonica Gura Ogans Muzicuță Cromatică 12

Germania Original HOHNER 255 Muzicuță Cromatică ABS Pieptene 12 Gaura 48 Ton de C Armonica Gura Ogans Muzicuță Cromatică 12

RON 219.96

Prezent
En la tienda

HOHNER 255 Muzicuță Cromatică ABS Pieptene 12 Gaura 48 Ton Tasta C pentru Armonica de Gură Ogans Germania Original Muzicuță Cromatică 12
Mai Multe Produse,Va Rugam Sa Vizitati Magazinul Nostru :
Noi vindem doar produse competitive.Te rog nu compara produsele noastre cu alte produse preț scăzut,fiecare produs va fi verificat de sunet de muzician profesionist de mai sus de 4 ori înainte de a warehouseout,nu vom trimite necalificat produse pentru cumpărători,vă rugăm să nu ezitați să cumpere,veți obține ceea ce plătiți pentru!
De culori pentru a alege : ARGINTIU
Cheie opțional : C .
Muzicuta vor fi livrate cu o rășină cutie și o cârpă de curățare.
Descriere :
Garanție de calitate : Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton,sunet atractiv,buna performanta si aspectul grațios.Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere,asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț,cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi. Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!) Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 sau 10.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță. Se întoarce : Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale .În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate ,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Feedback-ul : apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!
Muzicuta are avantaje de volum mic și convenabil de transport, are numele de 'transporta pe muzica" și "pian de buzunar'. Acesta are camere luminoase și ton moale andspecial muzica de performanță . Se poate Solo,mai multe sau mai mulți oameni ansamblu, și poate juca cu alt instrument muzical împreună,și poate juca pentru singingand dans.
Ținând hamonica :
În general, jucător folosește mâna stângă și mâna dreaptă pentru a ține ambele capete ale muzicuță,respectiv, care este,mâna stângă deține partea de bass și mâna dreaptă ține soprana. În timpul jocului, folosind acțiunea de poftă de mâncare pentru a muta muzicuta orizontal și se lasă alte părți ale corpului relaxat.
Muzicuta de Sănătate și Întreținere :
1. În scopul de a preveni bolile infecțioase și păstra sănătatea ,vă rugăm să nu folosiți alte persoane muzicuță.
2. Vă rugăm să clătiți gura sau periati dintii inainte de joc muzicuță pentru a preveni obiect mic în gură pus în muzicuță.
3. Vă rugăm să nu joci muzicuță puternic pentru a proteja muzicuta stuf.
4. Ușor atingeți salivă și ștergeți purtător de cuvânt și plăci de acoperire dupa ce a jucat,apoi a pus muzicuță în acest caz.
5. Vă rugăm să nu lăsați muzicuta afectate de impactul de forțe externe.
6. Nu ștergeți muzicuta cu orice solvent,acest lucru ar putea provoca muzicuta daune.
Muzicuta cromatica 12 Gaura 48 Ton Easttop C Armonica Gaura Cromatica Gura Ogans Instrumentos de Musica Muzicuță Cromatică 12

Celelalte caracteristici

Pronunția Metoda:
Cromatic
Tip:
12 Gaura 48 de sunet de Muzicuta
Nume De Brand:
SevenAngel
Corpul Material:
Metal
Numărul de Alezaje:
12
Ton:
C
Numărul De Model:
HOHNER 255 muzicuță Cromatică
Numărul de Chei:
no
Material De Acoperire:
Metal
Dimensiune:
165mm*40mm*30mm
cheie:
C
Locul de Origine:
Germania
Tip:
Muzicuta Cromatica 14
pieptene material:
Rășină ABS
Renovado

Oferte similare