.

.

New
Transport gratuit 1 piese ORIGINALE de Nori Lipici de Gene Adeziv pentru Extensii de Gene de Nori Super+ AMS S+ sfat rapid-5ml Capac Negru

Transport gratuit 1 piese ORIGINALE de Nori Lipici de Gene Adeziv pentru Extensii de Gene de Nori Super+ AMS S+ sfat rapid-5ml Capac Negru

RON 37.00
RON 40.80

Prezent
En la tienda

Super Sfat de NORI Lipici(S+ Adeziv) * Super adeziv (negru ) * persoana de îngrijire nu este sensibil la piele,este recomandat să folosiți. * Capacitate : 5g pe sticla * termen de Valabilitate : 6 luni unopen, 2 luni după deschise * timp de uscare : aproximativ de la 1 la 2 secunde; *Durată : 6~7 săptămâni Atenție :
1.Se recomanda de a pune la temperatură scăzută (3-7℃)și loc uscat, cum ar fi frigider. 2.Ia lipici la frigider 20 de minute înainte de utilizare,pentru a obține temperatura înapoi. 3.De fiecare dată după utilizare lipici,vă rugăm să ștergeți sticla cu gura curat și închideți-l bine.
4.În cazul contactului cu ochii,clătiți cu soluție salină sau apă timp de 10 minute.Solicitați imediat asistență medicală.
5.Se agită înainte de utilizare.
6.Magazin în poziție verticală într-un loc răcoros,uscat.
7.Nu se lăsa la îndemâna copiilor
8.Nu utilizați loc grijă aproape de foc
Pe aliexpress standard de transport maritim timp de aproximativ 15-45 de zile, dar in unele regiuni va fi de aproximativ 60 de zile. Vă rugăm să așteptați în pacient. Multumesc.
1.Transport la nivel mondial. 2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3.Sunt doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. 4.Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude week-end și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta. 5.Dacă nu ați primit shippment puțin de 40 de zile de la plata,va rugam sa ne contactati.Vom concert de caritate să obținem înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp,vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există excepții!Shippng costul este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate trebuie să fie în original packageing și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni. 3.Va vom returna integral suma adjudecată,la primirea bunului în starea inițială și packageing cu toate componentele și accrssories puncte,după atât cumpărător și vânzător o anula tranzacția de la aliexpress.Sau ,puteți alege să aveți onu înlocuitor. 4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.
1.Produsele noastre sunt de bună calitate. 2.Magazinul nostru permite clienților să returneze mărfurile care nu sunt satisfăcătoare pentru ei.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție clienților o! Feedback-ul este foarte important . Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da un feedback neutru sau negativ. Astfel încât să putem rezolva în mod satisfăcător problema ta.

Celelalte caracteristici

Tip De Element:
Geană Lipici
Dimensiune:
5ml
Material:
Cianoacrilat de etil,PMMA,Hidrochinonă,negru de fum
Nume De Brand:
Chihirose Frumusete
Numărul De Model:
S+ adeziv pentru extensii de gene
Numele produsului:
S+ adeziv pentru extensii de gene
Greutate:
5ml
Raft Timp:
6 luni unopen
transport fel:
prin china post mail
Util:
de extensie a genelor
Locul de Origine:
Coreea De Sud-Nori Lipici
Puterea adeziv:
6-7 săptămâni
Culoare de lipici :
Negru
Dropshipping:
Suport
Timp De Uscare:
în termen de 1-2 secunde
Renovado

Oferte similare