.

.

New
SK-4 190-450nm&800-1700nm OD4+ Albastru+IR Laser, Ochelari de Protecție Ochelari de protecție CE

SK-4 190-450nm&800-1700nm OD4+ Albastru+IR Laser, Ochelari de Protecție Ochelari de protecție CE

RON 119.92

Prezent
En la tienda

Descriere Produs
SK-4 190-450nm&800-1700nm OD4+ Albastru+IR Laser, Ochelari de Protecție Ochelari de protecție CE
Descriere :
Proteja de undă : 190-450&800-1700nm
Nd de : YAG 266nm OD=4+
El-Cd 441.6 nm OD=4+
YAG : 1064nm OD=4+
diodă laser : 808nm,810nm,904nm, OD=4+
980nm,1510nm,1530nm,1610nm OD=4+
OD : 4+
CE certificate
Besram Serviciu
Sfaturi De Cumparare
Vă rugăm să citiți descriere element, foaie de calcul sau manual înainte de a utiliza produsele. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail cu noi. Va vom ajuta cât mai curând posibil.
În scopul de a garanta livrarea cu succes, vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. complet, adresa și codul poștal sunt detaliate și corecte și numărul dvs. de telefon este disponibil pentru livrare contacta.
Am expediat doar să confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este actualizat. Dacă doriți să modificați la o altă adresă, vă rugăm să ne lăsați un mesaj imediat înainte este trimis afară.
Transport maritim și de Urmărire
Metode de transport și APROX. Data De Livrare
Pachetul este expediat din China Continentală
Economia De Livrare (De Multe Ori Gratuit)
Poșta Parcelă Mică
Data de livrare : aprox. 10-30 zile lucrătoare de la diferite țări
Standard De Transport Maritim
e Packet furnizate de către EMS
Data de livrare : aprox. 7-20 zile lucrătoare de la diferite țări
Transportul Maritim accelerate UPS, Fedex, DHL sau EMS
Vom decide transportatorului pentru că avem de a controla costul de transport maritim pentru o putem percepe doar despre 30pentru expres internațional de transport maritim, care este de multe ori nu este suficient. Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să ne contactați pentru a desemna preferate transport prin mesaj)
Data de livrare : aprox. 3-10 zile lucrătoare de la diferite țări.
Metoda De Urmărire
Noi oferim un număr de urmărire pentru toate comenzile. Acest număr va fi furnizat prin mesaj sau e-mail de îndată ce pachetul este trimis.
Pentru e-Mail de Aer sau e Packet puteți urmări pachetul prin poștale naționale office-ul.
Pentru transportul Maritim Accelerate, vă rugăm să faceți de urmărire prin Carrier-ul.
Despre Fiscale și Vamale Aventură
Cumpărătorul avea grijă de impozit sau de taxa de personalizat. Nu am inclus nici un impozit în tarif sau taxa de transport.
Noi vă va ajuta în orice posibil vamale afaceri în funcție de cerințele dumneavoastră.
Contact și Feedback-ul
Ne va răspunde la oricare dintre întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore. Dacă nu obține un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați folderul junk sau spam în cutia poștală.
Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Pentru noi chiar avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, și dumneavoastră valoros feedback detaliat va ajuta și ghida o mulțime de alte persoane de a cumpăra ceea ce au nevoie.
Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să urmați bun e Bay practică să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul. Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător.
Politica De Returnare
Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 3 zile de la primire. Putem aranja de înlocuire pentru tine, dacă situația este confirmată. Sau putem returna pentru tine și taxa de 25% pentru servicii și taxa de manipulare bazat pe prețul total al produsului (nu include taxa de transport). Cumpărătorul plătește ambele moduri de transport maritim dacă produsul este returnat.
În 3 luni (de la o zi de transport maritim), dacă orice problemă se întâmplă cauzate de elementul în sine, vă rugăm să nu-l demonteze. Îl poți returna în ambalajul original la noi. Vom repara sau schimb unul nou pentru tine și veți plăti doar pentru amândoi mod de transport.
alimentat de

Celelalte caracteristici

culoare:
style2, style4
Nume De Brand:
laserlands
Numărul De Model:
t4s2
Stil:
Lumina de Scena DMX
Plug Type:
Nici unul
Ocazie:
Scena profesionist & DJ
Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
200000137:
200003832,200003832
Renovado

Oferte similare