.

.

New
30 de Culori Disponibile Poliester Tul Rola Bobina 6X25yd pentru Petrecerea de Crăciun Decorare

30 de Culori Disponibile Poliester Tul Rola Bobina 6X25yd pentru Petrecerea de Crăciun Decorare

RON 11.20

Prezent
En la tienda

Dacă pentru o mulțime,putem oferi transport gratuit prin E-EMS(aproximativ 10-15 zile) în Japonia、Singapore、Coreea、marea BRITANIE, Franța, Spania, în Olanda, de Rusia, de Ucraina, în Belarus și Australia,mai repede decât China Post Aer Înregistrat Mail,și mai mult în condiții de siguranță. Orice întrebări,pls contactati-ne . Cantitate : Rolă Roll
Utilizare
Avem alte culori sunt disponibile acum,pls nu-mi văd GXClassifieds magazin,multumesc!
Vom accepta DOAR Paypal.
Certificari De Ambalare
Transport Descriere : Cumpărătorii Internaționale – vă Rugăm să Rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, care pot apărea, vă rugăm să știu despre politică personalizată de țara dumneavoastră înainte de cumpărare.
Noi nu oferim combina costul de transport maritim. deoarece taxele de Transport și Manipulare sunt incluse toate de ambalare, depozitare și internaționale de cost logistic.
Toate articolele sunt expediate prin hong kong Air Mail, Servicii Poștale în termen de 1 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit(cu Excepția week-end și de Sărbătorile legale)
Timpul de livrare variază din cauza diferite locații din întreaga lume. Timp de livrare dureaza aprox ( Timp de Lucru + Weekend)
- Statele unite ale americii : 7-25 zile
- Marea Britanie, Australia,Canada, Irlanda : 18-30 zile
- Danemarca,Ungaria,Israel,Olanda,Norvegia,România,Rusia,Suedia,Turcia,Belgia, ect : 22-40 zile.
- Brazilia,Bulgaria,Grecia,Mexic,Malta,Polonia,Portugalia,Ucraina,ect : 25-45 de zile.
- Alte țări : nu mai mult de 45 de zile.
Feedback-ul
Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi.
Feedback-ul negativ sau scăzut DSR nu rezolva orice probleme de fond al sistemului. Dacă aveți o problemă, vă Rugăm să ne Contactați prin e-mail în primul rând și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp. Vom încerca să răspundă cât mai curând posibil, și suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.
Contactati-ne
Pentru unii factori necontrolabili, elementul poate fi deteriorat în timpul transportului. Dacă primiți un element rupt, vă Rugăm să ne Contactați în primul rând, vom investiga și înlocuiți-o, dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne e-mail.Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin. Vă rugăm să includeți GXClassifieds număr articol sau numărul de ordine în toate comunicările.
Dacă ești în orice fel de nemulțumiți cu achiziția dvs., pur și simplu lasă-mă să știu prin GXClassifieds mesaj.
Nostru de servicii pentru clienți de luni-Vineri 8 : 30-16 : 30 (ora Hong Kong), cu excepția weekend și de sărbătorile legale.
Vă puteți aștepta să primească un răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția week-end și de sărbătorile legale).
Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine. ne-am angajat să vă asigure că sunteți complet mulțumit cu fiecare tranzacție. ta satisfăcătoare este de obiectivele noastre.

Celelalte caracteristici

Ocazie:
Petrecere,De Nunta,De Crăciun,De Nunta Si De Logodna,Petrecere De Aniversare
Model:
Nici unul
Numărul De Model:
QXN-O
Material:
Pânză
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
ZHENG QING XIANG
Renovado

Oferte similare