.

.

New
2018 FIERBINTE Zhangguang 101 RESHOW Vărsare de Păr, Dovada Sampon 400g medicina Chineză terapie anti caderea parului puternic opri caderea parului

2018 FIERBINTE Zhangguang 101 RESHOW Vărsare de Păr, Dovada Sampon 400g medicina Chineză terapie anti caderea parului puternic opri caderea parului

RON 120.00
RON 160.00

Prezent
En la tienda


Nume : Zhangguang 101 RESHOW Vărsare de Păr, Dovada Sampon
Acest produs este atent selectat de către Dr. Zhao Zhangguang, celebrul dermatolog care compune Plante Naturale și să se pregătească într-un mod științific. Se poate preveni pierderea parului prin hranirea foliculilor de par. Utilizarea regulată a produsului poate menține părul tău natural, mai sanatos, mai moale si mai stralucitor.
Utilizare :
Parul umed, se aplică și spumă, se clătește cu apă.
Atenționări :
Dacă intră în ochi, vă rugăm să clătiți cu apă curată imediat.
Net greutate : 400g
Termen de valabilitate : 3 ani
Sfaturi :
Când ți-ai găsit de păr începe să scadă mult mai mult decât în mod normal, vă rog, începe pierderea parului tratament cât mai curând posibil. La începutul pierderea parului etapă poate dura una sau două săptămâni de tratament, și o sticlă de ZHANGGUANG 101 vărsare de păr, dovada sampon poate rezolva probleme ale parului. Dacă începeți tratamentul atunci când starea de păr este foarte rău, nu va fi o lungă perioadă de timp de tratament si a costat o gramada de bani mai mult. Ar trebui să ia aproximativ 3 luni pentru a repara foliculii de par. Asta este, dacă aveți de gând să înceapă un tratament de îngrijire a părului, trebuie să insiste pentru cel puțin trei luni în fiecare zi de tratament. Unele persoane cu seriozitate probleme ale parului poate dura unul sau doi ani de tratament. În al doilea rând, este nevoie de o perioadă de timp pentru a avea un proces între creștere a părului și păr de restaurare, în cele din urmă de sănătate, de asemenea, nevoie de actualizare, în creștere în sus nou părul și părul se desprinde din nou de mai multe ori, în scopul de a în cele din urmă a devenit puternic par sanatos. prin urmare, vă rugăm să nu opriți tratamentul parului când ai văzut prima dată noul tău de păr cresc din nou, acesta este doar un efect mic, iar tratamentul este doar la început.
Atunci când foliculii de par devin foarte sănătos și puternic, poate să crească mai mult, par puternic care le-au primit cu succes un par sanatos .
Care 101 Ar Trebui Să Folosesc?
CUM ȘTIU DACĂ PRODUSELE LE-AM CUMPARAT SUNT AUTENTICE?
Toate produsele din magazinul nostru sunt noi si autentice.
Fiecare produs are un cod de securitate (de 60ml produsele ambalate nu sunt stardard produse ambalate și nu au cod de securitate ) , codul este pe autocolant mic, care este individual pe fiecare pachet, și este ascuns sub vopsea specială, așa că ar trebui să se scarpine.
Acesta este de 20 de numere : 10 numere, 10 numere de mai jos.
Puteți urmări codul de Securitate de pe 101 site-Ul Oficial.
Introduceți cele 20 de numere în web.
Și arată Chineză cuvinte să-ți spun produsele sunt Originale, puteți folosi Google Traducere.
Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați.
Pentru Clienții noștri Dragi
Toate produsele sunt 100% originale, autentice, de asigurare a calității.
Stocul este stabilitate, vom trimite articole in 2 zile de lucru, atunci când plata este disponibil, vă rugăm să nu ezitați să cumpere!
Scopul nostru :
Scopul nostru este de a fi fericit, mulțumit, clienții repeta.
Transport maritim și Fiscal :
Vom valoarea comenzii, la un preț de 8 până la 10 de dolari pentru vamă, pentru a evita taxa pentru oaspeții noștri.
Dar dacă există încă provoca un impozit plătesc în Vamă, Plata taxei vamale sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Dacă nu aveți nevoie de ea în grabă, puteți alege China post sau Hong Kong Post, de Obicei, timpul de expediere este de aproximativ 10 - 35 de zile,
Dacă aveți nevoie de ea în grabă, puteți alege DHL care este costisitoare si poate provoca un impozit plătit.
Toate comenzile pot fi piesa de pe web după 2 până la 7 zile de cand am trimis comanda.
Dacă aveți orice problemă cu transportul, puteți să ne contactați în primul rând, uneori timp navei este scăpat de sub control, dar nu vom lăsa oaspeții noștri suporte pierderi atunci când nu este obligatia cumparatorului.
putem rezolva problema împreună, vă mulțumim pentru a înțelege.
Se întoarce :
Vom accepta întoarce dacă este solicitat. Dacă te simți în elementul nu este așa cum este descris, vă rugăm să ne anunțați și ne permit
posibilitatea de a corecta situația. Puteți trimite comenzi înapoi în 7 zile, atunci când a primit comanda,
taxele de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Celelalte caracteristici

Tip De Element:
Produs Caderea Parului
Cantitatea:
1
Ingredient:
Plante Din China
NET WT:
400 g
Numărul De Model:
Zhangguang 101 RESHOW Vărsare de Păr, Dovada Sampon
producător:
Zhang Guang 101 Companie
Producătorii Sugerat Pret Cu Amanuntul :
80 de dolari SUA
Renovado

Oferte similare