.

.

New
20 ML din Sticlă brună Lichid Reactiv Pipetă de Sticlă pentru depozitarea chimie laborator substanțe chimice parfumuri si apa de colonie accesorii 1 buc

20 ML din Sticlă brună Lichid Reactiv Pipetă de Sticlă pentru depozitarea chimie laborator substanțe chimice parfumuri si apa de colonie accesorii 1 buc

RON 5.00
RON 5.56

Prezent
En la tienda


Caracteristică :
100% de brand nou și de înaltă calitate
Ușor de utilizat și curat.
Flacoane din sticlă brună cu sticlă, pipete,picurător de ochi, capac cu capac negru.
Flacoane din sticlă brună a oferi un mod foarte profesionist de afișare și sunt perfecte pentru depozitarea materialelor.
Utilizat pentru a stoca uleiuri esențiale, ideal pentru stocarea de chimie și substanțe chimice de laborator, parfumuri si apa de colonie.
Poate fi la fel de dozator pentru cabinet de medicina de elemente.
Material : Plastic
Dimensiune : 20ml
Culoare : Maro
Pachetul Include : 1 buc
Notă :
Vă rugăm să înțelegeți că de iradiere lumina sau a ecranului de computer diferența, așa că nu pot garanta fotografii și culoarea reala este de 100% la fel.
Notă : Deoarece Rusia post de politici noi despre numele complet , pls fiecare cumpărător oferă numele tău complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare . Vă mulțumim pentru cooperare ! Metoda de plata se accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union. Termenii de livrare Standard de Servicii este China post airmail,în regim de Urgență Serviciul este China post EMS. Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul). Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere. Se întoarce Termen scurt nu Ne permite restituiri sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.

Celelalte caracteristici

Numărul De Model:
Flacoane Din Sticlă Brună
Clasificarea:
Laborator De Sticla
Renovado

Oferte similare