.

.

New
4 Perechi MTB Biciclete Disc de Frana pentru Avid Elixir 1 3 5 7 9 R CR DB1 DB3 Disc de Frână Piese Verde

4 Perechi MTB Biciclete Disc de Frana pentru Avid Elixir 1 3 5 7 9 R CR DB1 DB3 Disc de Frână Piese Verde

RON 44.00
RON 55.20

Prezent
En la tienda


4 Perechi MTB Biciclete Disc de Frana pentru Avid Elixir 1 3 5 7 9 R CR DB1 DB3 Disc de Frână Piese Verde
Acceptam Alipay aici.Toate cardurile de credit majore sunt accetped prin sigure procesor ESCROW.
1.Oferim transport Gratuit prin Ali Express Standard de Transport maritim sub cea mai frecventă afecțiune. Dar este nevoie de aproximativ 15-40 zile lucrătoare după ce a fost postat. Uneori va fi amânată până la 41-60 zile lucrătoare din cauza vamale sau a altor probleme, cum ar fi vremea locală problemă, așa că are nevoie de suficientă răbdare să aștepte pentru colet. Și atunci când vă alegeți transportul fel, atunci credem că sunteți de acord să accepte această întârziere dacă se întâmplă.
2.Am expediat pachetul DDU, "taxe și impozite neplătite" . Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire dacă se întâmplă.
1.Noi sprijinim a reveni și de a schimba elementul politică, dar trebuie să plătească costul integral pentru transporturi (include transport, taxe vamale și de cost etc.) și să păstreze elementul în stare bună, în caz contrar, ne va păstra dreptul de a refuza restituirea și retur. Toate politica de returnare trebuie să se aplice în termen de 7 zile (la momentul de timp începe de la tine primesc articol).
Mai jos problemele nu se aplică să se întoarcă și politica de rambursare :
(1) de Culoare, dimensiune diferența probleme doar ca ceea ce am menționat;
(2) Produs cu unele daune din cauza exploatării incorecte;
(3) se Spală, folosite si uzate produse;
Orice problema inainte de a comanda, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Dar, în primul rând,vă rugăm să luați un minut pentru a citi toate informațiile furnizate aici.Dacă nu este, puteți să contactați cu noi prin trade manager sau e-mail, vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.
Depindem de satisfacția clienților, pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv și 5 Scor DSR sunt extrem de importante pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să luați un minut pentru a lăsa feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Vă mulțumesc!

Celelalte caracteristici

Utilizarea:
drumul de biciclete,biciclete de munte
Nume De Brand:
SOOCENT
Dimensiune:
29.5*30.6*4mm
Componente:
Tampoane
Numărul De Model:
LXZ864GRx4
Material:
Semi - Metalice
Sistem De Frânare:
Trăgând Linie Disc Frana,Frana Disc Hidraulic(Hidraulice De Frână Pad)
Renovado

Oferte similare