.

.

New
Transport Gratuit!!! K150 / PIC programator / downloader USB / PICKIT2 3 programator pickit /Componente Electronice

Transport Gratuit!!! K150 / PIC programator / downloader USB / PICKIT2 3 programator pickit /Componente Electronice

RON 33.00
RON 38.40

Prezent
En la tienda


nota!! sub $ 7 $ nici numărul de urmărire
..
K150 / PIC programator / downloader USB / PICKIT2 3 programator pickit
..
..
Descriere produs K150 este un de înaltă performanță low-cost PIC programator suportă cele mai populare PIC cip programat, citit, criptare și alte funcții, USB de mare viteză de comunicare, viteza de programare, programare fiabile de calitate. (Viteza PICSTART + medie este de 3-5 ori) programate de calibrare automată; DIP programator cu 40pin Bloc, pot programare direct de 8pini-40pin BAIE chip; cip 8pini-40 pin, altele decât prin intermediul interfeței de bord ICSP descărcare on-line ; cu PIC software-ul va continua să faceți upgrade la noul dispozitiv. Chip de maestru și BAIE pachete cu loc rezervat! Caracteristici : 1. Suportă cele mai populare PIC cip programat, citit, criptare și alte funcții! 2. Nici o sursă de alimentare externă, comunicații și alimentarea numai de o imprimantă USB cablu este finalizat fără niciun cablu. 2. PICSTARTPLUS mult mai rapid decât viteza de programare. 3. Cipul poate citi cu ușurință conținutul din zona de program. 4. Verificare automata programare. 5. Promptă și cuprinzătoare de informații, permițând utilizatorilor să înțeleagă în mod clar starea de lucru. 6. programator cu ZIF 40pin Bloc, poate direct, program 8-pin la 40-pin PIC microcontroller, patch-uri pot fi programate folosind ICSP on-line sau de conversie plus scaun. 7. 8pin40 pin chip decât poate fi direct prin iesire la bord ICSP descărcare on-line. 8. Programare software-ul oferă instrucțiuni ușor de utilizat. ..
Bine ati venit la magazinul nostru, bucurați-vă de transport maritim de aici, puteți contacta cu mine în mod liber dacă orice întrebare, de obicei, va vom trimite datasheet,codul prin e-mail . sper să fac afaceri cu tine.
plata : se accepta doar plata prin card de credit,western union. Ne cerem scuze ca nu putem accepta alte metode de plată, cum ar fi cec sau mandate poștale . Transport : Putem Livra în întreaga Lume, dar, Italia, Nigeria, Brazilia va dura mult timp de livrare . Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plata Nava în întreaga lume, de la Hong Kong în termen de 12-24 de ore după plata finalizat primit, și vă va oferi numărul de urmărire, urgent. uneori vom trimite prin plat post air mail dacă doar un pret mic pentru.Sper că ai înțeles. vă sfătuim transport prin DHL sau EMS ,și ne-au dat un discount pentru tine,poate a primit-o în 4-9 zile lucrătoare . este nevoie de aproximativ 15-30 zile, de obicei, dacă de transport maritim de CHina/Hong Kong post air mail de Feedback : feedback-ul este foarte important pentru noi, pls lasa-mi un 5 stele feedback-ul dacă sunteți mulțumiți de serviciile noastre si produsele noastre,sau pls contact cu mine, dacă există unele probleme cu produsele noastre.vom rezolva cat mai repede posibil. Garantie si Retur : 12 luni de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Cumpara cu incredere de Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare. Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător. DESPRE NOI : avem mult mai multe produse, va rugam sa ne contactați dacă aveți nevoie.bine ati venit la en-gros. MULTUMESC MULT!!

Celelalte caracteristici

is_customized:
Yes
Temperatura De Operare:
Noi
Disiparea De Putere:
Noi
Tip:
Logica ICs
Cerere:
calculator
Tensiune De Alimentare:
Noi
Numărul De Model:
Noi
Starea:
Noi
Renovado

Oferte similare