.

.

New
ITimo Motociclete Flasher 1 Pereche de LED-uri de Semnalizare Lampa de Motocicleta Indicatorul luminos de Culoare Dual Blue & Amber Semnalizare Lumina 12 Led-uri

ITimo Motociclete Flasher 1 Pereche de LED-uri de Semnalizare Lampa de Motocicleta Indicatorul luminos de Culoare Dual Blue & Amber Semnalizare Lumina 12 Led-uri

RON 16.00
RON 19.96

Prezent
En la tienda


Caietul de sarcini : 100% de brand nou și de înaltă calitate Material : ABS Shell Culori : Negru Culoare Lumina : Galben + Albastru LED Cantitate(pentru o piesă) : 12(9 Amber + 3 Albastru) Conexiuni : 3 fire, negru pentru negativ, roșu pentru amber light, albastru pentru lumina albastră-Tensiune : 12 V DC Dimensiuni : Ca imagine arată Sârmă Lungime : 24cm Șurub Diametru : 10mm Echipare : Universal pentru cele mai multe motociclete Cantitate : 1 Pereche(Stânga și Dreapta)
Caracteristici : Usor de folosit, design unic de Lungă durată, consum redus de energie, economie de energie 3 fire de conexiuni, fir negru pentru negativ, firul roșu pentru lumina de semnalizare, albastru sârmă pentru a farurilor de Înaltă calitate, 12 LED-uri, cu aspectul rece de design
Pachetul include : 2 x Lumini de Semnalizare
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Celelalte caracteristici

Tip De Element:
Lumina de semnalizare
Nume De Brand:
iTimo
Numele Modelului:
13085
Renovado

Oferte similare