.

.

New
Ninja Stealth Drive (iSDA 503A) microSD, Adaptor Pentru MacBook Pro 15 Retina (Mijlocul anului 2012/Începutul anului 2013)

Ninja Stealth Drive (iSDA 503A) microSD, Adaptor Pentru MacBook Pro 15 Retina (Mijlocul anului 2012/Începutul anului 2013)

RON 99.00
RON 115.96

Prezent
En la tienda


Descriere produs :
* Se potrivesc perfect pentru Mac Book Pro Retina 15" (Mijlocul anului 2012/Începutul anului 2013) ! * Păstrați estetice ale Mac Book Pro Retina 15" și de a crește de stocare! Plug-in-și-Uita BASEQI este un scurt / profil scăzut Micro SD adapter proiectat exclusiv pentru Mac Book Pro Retina 15". Doar introduceti cardul Micro SD si slide-in pentru Mac Book Pro Retina 15" slot de card SDXC de stocare a crescut de Mac Book Pro Retina 15". * Spre deosebire de tradiționale de lungă Micro SD adapter, BASEQI din Aluminiu, Micro SD, Adaptor este conectat perfect în Mac Book Pro Retina 15" SDXC slot fără a lipit. Este aproape ascuns și invizibil din exterior. Nu vă faceți griji pentru a sparge Micro SD adapter sau SDXC atunci când vă aduce Mac Book Pro Retina 15" în jurul valorii de. * Nici un instrument necesar! Designul inovator (în curs de brevetare) face hassle liber să alunece afară BASEQI Aluminiu Micro SD Adapter cu degetul unghiilor. Nici un instrument nu este necesar! Este la îndemână pentru a schimba Micro SD, atunci când sunt în afara. Tu nu va lupta pentru a folosi o agrafă de hârtie pentru a-l scoate sau vă faceți griji în cazul în care pentru a menține instrument mic. * Vă rugăm să rețineți că produsul nu include card Micro SD și Mac Book. Fotografiile sunt doar pentru ilustrare.
Simplu și Ușor de a adăuga spațiu de stocare, se Adaugă până la 256 gb de spațiu suplimentar. Complet ascuns și se potrivește perfect în Mac Book-ul are slot pentru card SD. Utilizați material aluminiu și fiecare este CNC de prelucrare de precizie. Suport Macbook e o Mașină a Timpului. Fără : atunci Când scoateți fără orice instrumente

Celelalte caracteristici

Sloturi Pentru Carduri:
Single
Pachet:
Da
Numărul De Model:
iSDA503ASV
Interfață:
USB
Instalare:
Interne
Nume De Brand:
baseqi
Tip:
Card SD
Renovado

Oferte similare