.

.

New
Ulanzi U-Rig Pro Video Smartphone Rig w 3 Pantof Monteaza Filme Caz Telefon mobil, Stabilizator Video Prindere Trepied Mount Suport

Ulanzi U-Rig Pro Video Smartphone Rig w 3 Pantof Monteaza Filme Caz Telefon mobil, Stabilizator Video Prindere Trepied Mount Suport

RON 77.00
RON 113.72

Prezent
En la tienda


Ulanzi U - Rig Pro Video Smartphone Rig,
i Phone Filmului Caz, Telefon Stabilizator Video Prindere Trepied Mount pentru Videomaker Film-maker Cameraman pentru i Phone X 8 Plus Sumsang
1. Ulanzi NOUA Versiune, Best-Seller pe Amazon,cel Mai bun Smartphone Video Platformă pentru Smartphone-ul.
2. Obține Iluminat și Microfon Atașamente
Noi U - Rig Pro cu 3 Pantof Standard se Montează și 2 Universal 1/4"-20 fire, se poate Monta
Lumini cu LED-uri, și Video, Microfon pe Platforma.Un instrument Fantastic pentru mobil videomakers ,i Phone cineaști.
3. Filmare pe drum cu Telefonul la Dvs.
O mare de Design pentru Filmare pe drum cu smartphone-ul. Obține o suprafață Netedă Video și să ia de echilibru fotografii și captura unice experiențe de viață.
4. Video Profesionale, Instalatii De Cușcă
Cu Universal 1/4"-20 trepied filet în partea de jos,se poate Monta pe Trepied Video ,Slider, Jib si Stabilizator ,aceasta este o trebuie să aibă telefon inteligent echipament Profesional Video Makers ca tine .
5. Universal și cel Mai Sigur Telefon Clip
Compatibil cu i Phone 8 plus ,i Phone x, Samsung,Huawei cele Mai multe smartphone, cu sau fără un caz din 2in să 33.5 în larg. Nu numai Clip de Primăvară ,dar, de asemenea, cu o secure șurub pentru șurub telefon .Salfest Platformă pentru telefonul tău.
Ulanzi U-Rig Pro Video Smartphone Platforma.
Nou Proiectat de Ulanzi ,este un accesoriu must - have pentru oricine care doresc să-și îmbunătățească film abilitățile cu un telefon
care trage imagini mai bune decât multe camere high end. Se poate monta pe Platforma pe orice trepied, dar dacă te duci portabile, acesta vă permite să capturați relativ buna fotografii.
Diferența dintre NOI U-Rig Pro și U-Rig :
1.Mai puternic și Confortabil
Cu versiunea Pro ,design Mai compact și este mult mai mare putere decât vechea versiune. cu noul design mâner ,este, de asemenea, mult mai confortabil.
2.3 Rece Pantof se Montează și 4 1/4"-20 trepied fire
Cu Versiunea Pro ,puteți monta 2 Lumini cu LED-uri, și Video, Microfon, în același timp cu cele trei frig pantof se montează și twp 1/4"-20 trepied fire pe partea de sus. Unul 1/4"-20 trepied filet pe dreapta ,se poate monta Vertical, sau de a folosi 1/4"-20 trepied firul de la buttom ,se poate monta pe orice trepied .
3.Mult mai Sigură și Stabilă
Versiunea Pro cu clip de Primăvară și o secure șurub de blocare ,este mult salfer decât versiunea veche și cu un design compact ,este mult mai stabil decat versiunea veche .

Poate ai nevoie de Mers Video Micro ,faceți clic pe imaginea de mai jos ,pls
Poate ai nevoie de Takstar Microfon SGC-598,faceți clic pe fotografia de mai jos ,pls
Poate ai nevoie de 96/112 lumina video cu baterie și încărcător

Celelalte caracteristici

Pachet:
Da
Nume De Brand:
ulanzi
Numărul De Model:
Ulanzi U-Rig Pro
Renovado

Oferte similare