.

.

New
FONKEN Micro USB Cablu de Încărcare Rapidă Cablu 2128AWG QC3.0 QC2.0 2.4 Un Încărcător Rapid Cablul de Nailon Împletite pentru Telefon Mobil prin Cablu de Date

FONKEN Micro USB Cablu de Încărcare Rapidă Cablu 2128AWG QC3.0 QC2.0 2.4 Un Încărcător Rapid Cablul de Nailon Împletite pentru Telefon Mobil prin Cablu de Date

RON 5.00
RON 7.56

Prezent
En la tienda


Suport Încărcător Rapid 2128 AWG Telefon Mobil Cabluri 0,3 m/1m/2m/3m lungime opțional Nailon cablu Împletit Suport de transmisie de date informatice
1 x rapidă cablu de încărcare 1 x sac de vânzare cu amănuntul
Alte Informatii
DESPRE TRANSPORT
1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport maritim. este responsabilitatea cumpărătorului. Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile de către autoritățile vamale.
2.Noi, de obicei, va declara o valoare scăzută pentru a ajuta cumpărătorul să treacă de vămuire. Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj.
DESPRE GARANȚIE
1.Vă rugăm să furnizați videoclipul, dacă produsele noastre au probleme de calitate după ce a primit coletul în termen de 7 zile.
2.Oferim mentenanta pentru toate produsele (cu Excepția accesorii , cadou și-a făcut Om rupt) pentru 3 luni. Întoarcerea și înapoi taxa de transport vor fi achitate de către cumpărători.
Notă : vă rugăm să nu rupe calitate de garanție eticheta. Sau noi nu va oferi orice serviciu de garanție
DESPRE FEEDBACK-UL
Feedback-ul este foarte important pentru noi. Sperăm că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.
Drepturile De Autor 2017 Ocamk | Toate Drepturile Rezervate | Aliexpress

Celelalte caracteristici

Lungime:
1m, 2m, 3m, 30cm
Tip:
Micro USB
Compatibil Marca:
HTC,Lg,Samsung,SONY,LG,Nokia,Blackberry,Motorola,Motorola,Palm
Nume De Brand:
FONKEN
Are Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
Da
Tip:
Cablu de Încărcare USB
culoare:
alb/negru
Tipul De Bază:
Cupru Fără Oxigen
Diametrul miezului:
Principalele 21awg atașați 28 awg
Utilizarea:
Interfata usb Micro devices
Renovado

Oferte similare