.

.

New
2 buc/Lot pentru Samsung Galaxy S7 /S7 Edge Original de Sticlă aparat Foto Capacul Obiectivului Piese de schimb cu Adeziv Autocolant

2 buc/Lot pentru Samsung Galaxy S7 /S7 Edge Original de Sticlă aparat Foto Capacul Obiectivului Piese de schimb cu Adeziv Autocolant

RON 8.00
RON 9.16

Prezent
En la tienda


Caracteristici : 100% original, autentic și de brand nou un aparat de fotografiat lentilă de înlocuire include aparat de fotografiat lentilă de sticlă și Allumium capacul și Eticheta. Lentila camerei este realizat din sticlă. Acesta este utilizat pentru a înlocui rupte sau zgâriate de lentilă aparat de fotografiat pentru Galaxy S7 S7 Edge Foarte recomanda instalarea profesionala Vom verifica produsul înainte de a trimite-l la tine
Plata
-Se accepta doar plata prin intermediul Aliexpress.
-Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.
-Cumpărătorii Internaționale? Vă Rugăm Să Rețineți :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Se întoarce
-Oferim 1 luni de Garanție.
-Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 15 zile. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
-Întoarce de transport maritim este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, ați primit elementul greșit). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat.
Feedback-ul
-Noi vă va oferi un feedback atunci când scopul este de a termina.
-Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.
Contactati-Ne
-Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute.
-Puteți să ne contactați prin lăsându-ne mesaj sau e-mail-ne. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Celelalte caracteristici

culoare:
2 bucata, 4 bucati, 8 piese
Numărul De Model:
Pentru Samsung Galaxy S7 S7 edge
Compatibil Marca:
Samsung
Forma:
Runda
Nume De Brand:
JEDX
Caracteristici:
capacul obiectivului
Clasificarea:
Telefon Mobil Înapoi Capacul Obiectivului
culoare:
Argintiu Negru Rosu Roz
Compatibil cu:
Pentru Samsung Galaxy S7 S7 edge
De mărfuri:
Pentru Samsung Galaxy S7 S7 edge
gratuit nava:
cu Număr de Urmărire Valabil
în stoc:
disponibil
Material:
Sticla
Renovado

Oferte similare