.

.

New
Pentru Letv Le Eco Rece 1 Dual Temperat Pahar Ecran Protector 9h de Siguranță Folie de Protecție Pentru LeEco Cool1 Dual / Coolpad Rece 1

Pentru Letv Le Eco Rece 1 Dual Temperat Pahar Ecran Protector 9h de Siguranță Folie de Protecție Pentru LeEco Cool1 Dual / Coolpad Rece 1

RON 6.00
RON 6.76

Prezent
En la tienda


Bine ati venit la magazinul nostru :
Sfaturi De Cumpărături >>
Pentru ≥ 3 Bucati Reducere De 5%!!
Primul este CHINA POST Normal Mail, (tracker numai numărul de urmărire în china), care înseamnă urmărirea Nr. am dat de tine nu este valid, puteți 't obține informații de urmărire de pe site-ul. Dar, în acest fel, se pot economisi bani.
Dacă selectați China Post Air Mail, atunci, acesta este e-mail înregistrată, puteți obține informații de urmărire de bunuri. Cu toate acestea, ar trebui să plătească o taxă suplimentară că Postul Angency ne va taxa mai mult pentru informații de urmărire.
Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile lucrătoare (Rusia și Brazilia 30 - 60 de zile lucrătoare) în Cazul în care aveți nevoie să urmați informațiile de urmărire, și au un pic vă faceți griji cu privire la informațiile de urmărire, deci 'd mai bine pentru a alege e-Mail de Aer. Pachet :
1 X Sticla de Film Protector de Ecran de Fata
1 X Pânză De Curățare.
1 X Praf scoaterea hârtiei.

Celelalte caracteristici

Nume De Brand:
VBNM
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Compatibil Marca De Telefon:
Coolpad
Pachet:
Da
Caracteristici:
Ultra-subțire,rezistentă la Zgârieturi,Ușor de instalat
Utilizarea:
Telefon Mobil
Edge-to-Edge Acoperire:
No
Tip:
Față De Film
Model Compatibil:
Pentru LeEco Cool1 Dual / Coolpad Rece 1
Renovado

Oferte similare