.

.

New
1Set 33pcs Tricotat Instrumente Kit de croșete, Ace Copci, Ace de Pălărie Set Tricotat Ambarcațiuni Caz Croșetat Set Pentru Copil Pulover

1Set 33pcs Tricotat Instrumente Kit de croșete, Ace Copci, Ace de Pălărie Set Tricotat Ambarcațiuni Caz Croșetat Set Pentru Copil Pulover

RON 16.00
RON 22.80

Prezent
En la tienda


Atenție :
Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.2. Dacă nu poți imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou. Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adresa. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.
4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați,și apoi ne va ajuta să-l urmăriți.
5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.
6. Datorită statutului de stoc si diferenta de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Celelalte caracteristici

Utilizarea:
tricotat
Tip:
Marker Instrument
Material:
Plastic
Folosind:
Pulover tricotat instrument conta
Dimensiune:
Mix size
Cantitatea:
1set
culoare:
mix de culoare
calitate:
De înaltă calitate
Renovado

Oferte similare